Over ons

We rijden nog steeds

De crisis lijkt overwonnen en ook de klaslokalen op scholen zijn weer meer gevuld dan in de afgelopen jaren, wat dus ook binnen de rijschoolwereld wil zeggen dat het aanbod groter is. Onze lesauto rijdt op volle toeren. Wat al snel inhield dat de vorige auto te veel gereden kilometers aangaf naar onze zin. Dus we zijn op zoek gegaan naar een andere lesauto en zijn uitgekomen op de Ford Fiësta. Inmiddels heeft ook die auto alweer de nodige kilometers op de teller staan maar we hebben nog geen moment spijt van de aankoop gehad.

Wie wij zijn

Natasha

Natasha

Zij geeft al 23 jaar autorijles. Heeft ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers en is in 2003 begonnen met haar eigen rijschool. In eerste instantie gaf zij alleen autorijles maar in de loop der tijd heeft ze het motorrijles geven weer opgepakt. Echter bleek voor haar, na 8 jaar, dat ze reuma had in haar knie waardoor het geven van motorrijlessen onmogelijk werd. Daardoor heeft ze de motoren verkocht en is zich weer volledig gaan toeleggen op het geven van autorijles. Na twee jaar, 50 uur per week autorijlessen verzorgen mistte ze de afwisseling en is op zoek gegaan naar een andere afwisseling. Uiteindelijk is ze O.V. gaan rijden bij een busbedrijf, waardoor de zin en de energie in het geven van rijles weer de overhand kreeg.Geen makkelijke tante overigens, veeleisend naar haar leerlingen toe en direct wanneer dit nodig en mogelijk is. Aan de andere kant, ze weet waarover ze het heeft en het lesgeven zit dan ook in haar bloed een soort van tweede natuur. Door de jaren heen heeft ze erg veel mensenkennis opgedaan, cursussen gevolgd en dat werpt zijn vruchten af.

Naast het geven van rijlessen is Natasha voornamelijk met haar honden in de weer. Ze is bezig met de opleiding tot kynologisch instructeur en traint met één van haar honden G&G en met de andere hond flyball. Motorrijden doet ze ook nog steeds, hoewel de tweewieler tegenwoordig in de garage staat wanneer het slecht weer is.

Raymond

Raymond

Is van beroep vrachtautochauffeur geweest en heeft de overstap naar de instructie gemaakt in 2005. Hij heeft zich toegelegd op het geven van autorijles en het geven van theorielessen. Voor hem een prima combinatie. Beiden zaken zijn er waar hij zich prettig bij voelt en dat merk je o.a. aan de resultaten van de leerlingen zowel in de auto als met het theorieexamen.

Verder moet Raymond niets van administratieve werkzaamheden hebben, dus dit heeft Natas op zich genomen, zo zijn de werkzaamheden verdeeld binnen hun bedrijf.

Naast het geven van autorijles en theorielessen, heeft Raymond een totaal andere vorm van ontspanning gevonden en wel in Hoeven bij B.C de Flierenfluiters. Dat is een bouwclub voor de carnaval, waar hij allerhande dingen doet en dit jaar zal leren hoe hij moet lassen.

Contact

Om contact op te nemen met ons kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.
We zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken. Mochten wij de telefoon niet opnemen dan zijn wij waarschijnlijk met een examen bezig.

Als u een voicemail bericht achterlaat wordt u altijd teruggebeld.

Adresgegevens:
Rijschool Gijzen Sint Bernaertsstraat 11
4731 GN Oudenbosch
Tel.: 06 53581838
KVK: 73546852
BTW-nr: NL 0021706470
[email protected]